INGREDIENTE
- 3 linguri dulceata de capsuni
- 1 cana apa
- 1 cana zahar tos
- 200 g nuci zdrobite
- 2 cani faina alba
- 2 linguri rase pudra de cacao
- 1 plic praf de copt
- 1/2 cana ulei
- 100 gr. ciocolata amaruie
- 5-6 linguri apa
- 50 gr. ciocolata cu lapte
Cercei de chihlimbar, lant argint, medalion chihlimbar 150 lei reducere 20% de sarbatori
MOD DE PREPARARE RETETA MULATRA
Punem intr-o oala apa+dulceata+zaharul la foc mic, lasam pana se topeste zaharul.
Dam apoi oala deoparte, adaugam uleiul, praful de copt, pudra de cacao, faina si mixam toate aceste ingrediente la viteza redusa pana obtinem un amestec omogen.
Preincalzim cuptorul la 175 grade.
Ungem tava cu ulei,o tapetam cu faina, turnam amestecul in tava si dam blatul la cuptor (folosind functia de coacere cu ventilatie) pana trece testul cu scobitoarea (cca 25 minute).
Scoatem tava din cuptor, lasam blatul copt sa se racoreasca.
Topim intr-o craticioara ciocolata amaruie in 5-6 linguri apa.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu