vineri, 21 noiembrie 2014

Prajitura buna, cu dulceata, dar de post

LAPTOP REFURBISHED 650 LEI 
TRANSPORT ZERO LEI CLICK PE BANNER

Reteta preluata
RASFATA-TE CU O 
BIJUTERIE DIN ARGINT\
IEFTIN SI DE CALITATE

SET DIN ARGINT CU 98 LEI MINUS 30% NUMAI PE BANNER LA BIJUTERII DE DAMA-BARA DIN STANGA




1 cana apa
1/2 cana ulei
200 gr gem caise 

Mod de preparare
Punem intr-un vas faina, cacao, zaharul si praful de copt stins cu zeama de lamaie, se toarna apa si se amesteca cu mixerul si se pune un pic(2-3 linguri de apa minerala). Apoi se adauga dulceata, uleiul, un praf de sare. Se toarna compozitia in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina, sau pe harite de copr unsa cu ulei. Se da la cuptor. Se presara cu zahar vanilat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu