duminică, 23 noiembrie 2014

Placinta cu dovleac-rapida, cu dovleac fiert, nu ras pe razatoare

LAPTOP REFURBISHED 650 LEI 
TRANSPORT ZERO LEI CLICK PE BANNER

CLICK: CUM GHICIM VIITORUL IN TAROT?

VETOKARTYA - CARTI DE GHICIT ( TAROT TIGANESC) foto

Placinta cu dovleac e cea mai buna in perioada asta a anului. E si de post si e foarte gustoasa. Cel mai simplu mod de a face o astfel de placinta, cand n-ai timp, e sa cumperi o foaie de placinta din magazin.  Cele mai bune sunt cele pentru foetaj. Din astfel de foi prepari si placinta si iti mai ramane pentru un cremes de Craciun. Se pune foaia in tava unsa cu ulei, se toarna peste ea o compozitie simpla, din dovleac fiert si pasirat. De razuit, dovleacul crud, nu e timp si e destul de greu.




Argint ieftin

CLIK:BAZARUL CU TOT CE ITI TREBUIE

Eu tai o felie din dovleacul mare si il spal, apoi il pun la fiert, in apa putina. Cand s-a fiert, dau jos coaja si l-am pasirat, pun zahar dupa gust, un pic mai dulce pentru ca foaia nu e dulce, multa scortisoara si un cubulet de margarina, in post. Torn compozitia, mai groasa, cam 2-3 cm, peste foaia din tava, apoi pun cea de-a doua foaie si dau la foc mic, sa se coaca. Prefer in aragaz ca e mai sanatos. Dupa ce s-a copt, si foaia e crocanta, scot placinta si o presar, fierbinte fiind, cu zahar pudra, in care am tinut baton de vanilie.

Un comentariu:

  1. Cum ghicim viitorul in carti d ejoc obisnuite! http://feng-shuicabinet.blogspot.ro/2016/11/carte-de-ghicit-si-poker-pe-cd.html

    RăspundețiȘtergere