joi, 20 noiembrie 2014

Ciorbita de post cu ciupercute si fasole

  • 300 grame fasole boabe
  • 3 cepe medii
  • 2 morcovi mai mici
  • un ardei gras
  • ciuperci, vreo 10 
  • patrunjel verde si radacina
  • cateva fire de leustean
  • bors
  • o rosie mica
  • 50 ml ulei
  • sare
Retete Culinare - Ciorba de fasole cu ciuperci
















Fasolea se pregateste cu o seara inainte, se alege, se clateste si se lasa la inmuiat pana a doua zi.
Punem fasolea la fiert, iar dupa vreo 10-15 minute de fierbere se schimba apa. 
Pregatim legumele, ciupercile, pe care ;le adaugam  in ciorba care fierbe.
Uleiul si rosia se adauga dupa ce s-au fiert legumele si se mai fierbe putin.
Aproape de final punem verdeturile tocate marunt.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu